Dun sommerdyne

Hvorfor en dun sommerdyne?

Dun har den fantastiske egenskab, at de leder fugt og varme væk fra kroppen. Derfor er dun det bedste fyld til dyner og i særdeleshed sommerdyner. Vi giver her vores bud på en god dun sommerdyne her.

Høj bæreevne i dun sommerdyner

Når man har besluttet sig for at købe en god Dansk produceret dun sommerdyne, så skal man tjekke bæreevnen. Bæreevne fortæller kvaliteten af dun blandingen, altså hvor fine dunene er i sommerdynen. Normalt skal man vælge den højeste kvalitet af bæreevne i dundyner, men i sommer dundyner behøver dun blandingen ikke at være helt så fint. Den fineste dun bæreevne 11 – 13 er perfekt til lune helårsdyner, men isolerer næsten for godt til sommerdyner, hvor en bæreevne på 9 – 10 er ganske fornuftig.

Køb kvalitets dun sommerdyne

Lige nøjagtig med sommerdyner får man meget for pengene, hvis man køber en god Dansk kvalitets sommerdyne. Man kan få en god sommer dundyne for ca. 500,- derfor vil jeg ikke anbefale, at man spare pengene på dette område. Spar hellere pengene på helårsdynen, som i en god kvalitet kan koste fra dkk 1.000 – 5.000,- Tjek Prisen på Dun Sommerdyne Online

Danske dundyner

Køb altid Danske dundyner fra leverandører som Ringsted Dun eller Quilts of Denmark, de er ikke dyrere og her er du sikker på at kvaliteten er i top, modsat billige Kina producerede dundyner, med stikkende fjer fra mishandlede fugle! Ved at købe dansk er du ligeledes garanteret, at dynen er fyldt med nye dun og fjer fra europæiske slagterier.
 
 

Dun sommerdyne tilbud!

Køb kvalitets sommerdyne fra Ringsted Dun. Et godt køb af sommerdyne er en sommerdyne som man sover godt med og som holder de næste 10 år. Prisen skal selvfølgelig være i orden, men det er ikke det som har den største indvirkning på din nattesøvn, det er dynens kvalitet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksklusiv sommerdyne med gåsedun

Sommerdrøm Prestige er en yderst eksklusiv sommerdyne fra Ringsted Dun. Dynen er fyldt med 100% gåsedun, bæreevne 12. Fyldvægten er 240 gram, så der er tale om en dejligt let og luftig dyne, der er perfekt til varme sommernætter. Dynen har et ekstra blødt og lækker betræk i bomuldsbatist 80/80 og er syet i små kassetter.