Ringsted Dun

Ringsted Dun – de bedste til dyner

Mange forretninger i Danmark, såvel som resten af verden forhandler Ringsted Dun, som er det førende dyne brand i Danmark. Hvis du vælger Ringsted Dun, kan du sikre dig en god søvn mange år frem i tiden.

Besøg Ringsted Dun Hjemmeside

Lidt om Ringsted Dun

De fleste af os har erfaret, at der er en direkte sammenhæng mellem kvaliteten af vores sengemiljø, og hvor udhvilet vi føler os, når vi vågner. Derfor bør du altid være meget kritisk, når du beslutter hvilken dyne og pude, du ønsker at tilbringe dine nætter sammen med.

Ringsted Dun er ikke kommet sovende til deres succes. Siden 1947 har de arbejdet med at udvikle og producere dyner og puder. Og i dag er deres navn blevet en international mærkevare kendt for kvalitet. De kan i 2017 fejre deres 70 års Jubilæum som producent af danske dyner og hovedpuder.

Der stilles store krav til Danske leverandører og det er derfor en forudsætning at fyld og vår skal kunne certificeres ud fra de regler og aftaler der er gældende på dun- og fjerområdet. De lægger også stor vægt på, at vandet fra produktionen bliver miljørigtigt renset, så der ikke sker miljøbelastninger.