Quilt of Denmark

Quilts of Denmark – ikke som andre producenter

Hos Quilt of Denmark er innovation, etik, kvalitet og ikke mindst modet til at tænke anderledes helt grundlæggende. Dette er kendetegnende for al deres arbejde og deres produkter.

Quilt of Denmark - Sommerdyner
Quilt of Denmark er førende på markedet inden for produkter til soveværelset – og den position er de stolte af. Hver dag arbejder de for udvikling, produktion og salg af funktionelle soveprodukter. Produkter der ikke alene forbedrer den gode nattesøvn, men som også er produceret med naturfyld og i respekt for miljø, dyr og natur.

Det fortjener vi alle!

 

 

Quilt of Denmark – nytænkning, kvalitet og etik

For Quilt of Denmark er de tre ord ensbetydende med hele deres forretning, deres tankesæt og produktion af dundyner og –puder.

Til fremstilling af dyner og puder benyttes de bedste råvarer. Det vil sige råvarer, hvor der i hele fremstillings-processen tages hensyn til fundamentale værdier som miljø, natur og dyreetik.

De tager skarp afstand for al dyremishandling herunder plukning af dun og fjer fra levende dyr. Det er vigtigt for dem at sikre, at alle dyr behandles ordentligt, og at vanrøgt af dyr bør bekæmpes på alle niveauer.